http://img529.imageshack.us/i/bannersenyera.jpg/

viernes, 25 de marzo de 2011

Noves racions de catalanisme en Picassent


Concha Garcia i Artur Hernandez acodixen a la trobada catalanista d´instituts dels paissos catalans que organisa el departament de "valencià" de l´IES l´Om.



En este enllaç tindreu acces a la noticia que publicàrem, aixina com als demencials comentaris de suposts "alumnes" del centre:


Instem des d´estes llinies al Partit Popular, a traves de la seua Conselleria d´Educacio i el seu regent, sr. Font de Mora, a prendre medides en este tema.

Lo de Conxa i Artur, ya no mos sorpren. El catalanisme ha sigut durant 8 anys el seu estandart i bandera. Simplement, una vegada més, condenar la seua actitut anti-valenciana i pro-catalanista i llamentar profundament que tingam gestors municipals d´ideologia tan radical, excluyent i fascista.

I, esta nit, divendres 25, concert catalanista en La Torta, organisat per la regidoria de "cultura": Sva-Ters, uns amics d´Artur Hernandez que venen d´Alcàsser a montar el seu show. Per supost, entrada de bades... atre concert que paguem entre tots per a fruiment d´uns pocs.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Agraits pels teus comentaris.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More