http://img529.imageshack.us/i/bannersenyera.jpg/

jueves, 17 de marzo de 2011

L´IES L´Om aprofita un programa estatal d´agrupacio de centres educatius com a excusa per a fer catalanisme

El programa ARCE consistix en la creacio d´agrupacions de centres educatius per a l´intercanvi d´experiencies educatives i per a establir un marc de colaboracio i debat. Una excusa del Ministerio de Educación, al nostre entendre, per a justificar els seus presuposts i poc més. Un balafiament més que en poc aprofita a l´alumnat en el seu desenroll educatiu i formacio.

En l´IES L´Om han sabut aprofitar dit programa per a posar en pràctica les més deplorables tactiques d´adoctrinament escolar en clau catalanista: organisar una trobada d´instituts dels "paissos catalans", en la qual 4 instituts de secundaria (l´Om, per la part valenciana, Torroella de Montgrí per la catalana, Maella de Caspe per Arago, i Sineu de Mallorca) es reuniran en Picassent en proxims dies per a compartir les seues experiencies al voltant de "la poesia oral improvisada", un tema de gran interes per als adolescents de secundaria.

Entenem que la tematica del aplec és una mera excusa, donat que, i ara ve la part sangrant del tema, el context en el qual els promotors de l´event és el de LA LLENGUA CATALANA, a la que consideren com a "vincul d´unio i interrelacio del proyecte".

Des de Coalicio Valenciana de Picassent volem manifestar que:

1. Mos vejem en l´obligacio d´evidenciar davant els pares d´alumnes de l´IES L´Om la pràctica adoctrinadora intencionadament pro-catalanista, i que no tinguen por en protestar davant la direccio del centre per la posta en pràctica d´estes estrategies d´ingenieria social nacionalista, utilisant als seus fills com a cobayes i com a "pedrera" de nous catalanistes.

2. Demanem als estudiants que tinguen criteri propi i es rebelen contra estes pràctiques en el seu centre educatiu. Vosatros no sou catalans, ni parleu catala, ni pertanyeu historica ni culturalment a cap "domini lingüistic catala". Sou valencians, i parleu valencià i castellà. No vos deixeu manipular, tingau trellat, sentit comu, capacitat de reflexio i sapiau dir NO a la mentira, la manipulacio, l´adoctrinament i les cerimonies de confusio identitaria a la que vos volen sometre des dels departaments de "valencià" dels centres educatius.

3. Exigim a la direccio del centre la suspensio inmediata d´esta trobada catalanista d´instituts, en tant en quant estimem que es tracta d´un event carregat de tendenciositat i intencio manipuladora.

4. En última instancia, exigim a la Conselleria d´Educacio del sr. Alejandro Font de Mora (PP), que demane les explicacions pertinents i exigixca l´exclusio de l´IES L´Om del Programa ARCE en les condicions expostes. No arribem a entendre com es pot tolerar un agravi d´este tall tant anti-valencià i pro-catalaniste en un centre educatiu valencià. El PP valencià dóna grans mostres d´indignacio quan des de webs de la Generalitat de Catalunya se mos incluix en els "paissos catalans" o es dóna tractament de "catala" a autors valencians, parages naturals, o plats tipics de la nostra gastronomia. Esta és una bona ocasio tambe per a alçar la veu. Instem als Populars de Picassent encapçalats per Carmen Primo, a demanar explicacions ad este respecte i a exigir al conseller d´educacio que prenga una determinacio eixemplar.

24 comentarios:

aso eu podem consentir asi? Anem a tachar eixa merda de mural que sobra en esta terra

No és una trobada Catalanista, sino, una trobada CULTURAL, en la qual els i les alumnes estem ben orgullosos i orgulloses de participar-hi. La llengua no ha de ser un impediment per poder fomentar la cultura, cosa que vosaaltres no feu ni fareu. No solament tenim una llengua en comú, sino que també tenim una cultura, un sentiment i uns colors que ens representen; Groc, Roig, I una Estrela, que ens plena de satisfacció perque ens nostra i no ens l'ha imposada ningú!
Per això, com a alumne de IES L'OM, opine que aquesta carta és un atemptat contra la cultura i drets de totes les Valencianes!
Vixca la terra!

Pense que esta molt be aixo de donar a coneixer la nostra cultura catalana,per aixo li done un 10 a l´IES L´OM ,espere que altres centres de l´horta s´unesquen a aquesta via de cultura.

blaverets perfavor,
podrieu fer el favor d'aprendre a llegir i escriure avans de criticar i atemptar contra una cultura, la nostra cultura, la CATALANA, contra una llengua, la nostra llengua, el CATALÀ!
Amb tot el respecte que puc tindr-li a un blaver (poc) crec que es un dels textos més penosos que he llegit desde fa molt de temps.
Gran iniciativa la de l'IES L'OM!!

CV i GAV us convideu a que gaudiu amb nossaltres de la vostra cultura i acudiu a aquests actes per tal de que observeu que tenim les mateixes cultures i us preguem que no feu cap acte de manifestació violent perque és una trobada per a XIQUETES I XIQUETS que estaran presents en tot moment!
VIXCA LA TERRA LLIURE ¡!*!¡

Puix yo estic en desacord total en vosatros, ya que no tenim res en comú de lo que digueu, ni llengua en comú, ni cultura, ni sentiment, i molt menos uns colors. Els nostres colors son groc i roig, sí, pero no mos tenim que deixar el més important: EL BLAU. Ni estrela, ni terra lliure, ni res, el Blau de la senyera estará viu sempre, encara que vos fota com vos fot, i se tindrieu que sentir orgullosos de lluir el blau en la senyera, i no apoyar a la gent que vol que es perga. Si vols pensar com penses, puix pensa aixina, pero que sapies que mentres estiguem gent com yo, Valéncia i Catalunya no s'unirán mai, i sentix dir-te que n'hi ha gent com yo pa donar i regalar.
Vixca lo Regne de Valéncia!

pos que poc de trellat que tens tu ,aixina anem be ,com vols que Espanya o la Comunidad Valenciana per a vosaltres vaja be.Ale ahi,Visca CATALUNYA.!!!!!

EREM-----SOM------SEREM ______CATALANS


CATALÀ=VAENCIÀ

Que tinc poc trellat? Per lo menos yo no me invente països inexistents.
Som valencians, mai catalans. -71-

Vergonyoses les manifestacions de la persona anonima que diu ser alumne de l´IES l´Om. Més be pareixen manifestacions d´algun/a mestret/a. "¿Visca la terra lliure?" ¡mensage terroriste en estat pur! Aixo és el catalanisme, aplaudir les pràctiques fascistes i justificar la violencia en la defensa de la seua estrambotica causa. A mosatros, de pensar que els centres educatius valencians hi haixca gent aixina formant als nostres chiquets i adolescents, se mos posen els pels de punta. I a aixo li diuen "cultura"... és deplorable.

Nose que dir d'aquest últim comentari,
de primeres jo sóc un alumne, encara que si vols fer-me mestre doncs no m'importaria la veritat.
de segones, la terra lliure amb l'article "la" al davant, no fomenta cap terrorisme perque, la terra lliure vol dir com molt be expressa la paraula "la terra lliure". els companys que foren empresonats actuaven com a "Terra Lliure" sense l'article al davant.
Després tan valencià que et sents, deuries saber que la "ch" no exiteix al valencià, que "mosatros" tampoc existeix es diu nosaltres, "fascistes" per feixistes, "aixina" es diu Així, etc..
el critèri d'escriptura que esteu adoptant està degradant la nostra llengua.
Terra Liure no eren terroristes, sino vosaltres, amb els continus atacs a la cultura en escrits com aquests i politics com els vostres. Vosaltres si que deurieu estar a la presó, amb tota la comitiva de la gav, cv i pp, que feu del nostre pais el verteder d'espanya.
ALUMNE de IES L'OM!
Vixca la terra LLIURE!

Buah, Igor per aci.. quant de temps!
Tu saps lo que son les Normes del Puig? Puix millor que te les mires abans de parlar de degradació de la llengua. La gent com tu es la que mos degrada, cada vegá que escribiu "petó" per bes, "tarda" per vesprá, "noi/noia" per xic, xica, etc.
En fi, sou PENOSOS.
71!

Bo però si es patricia! que sort que comentis per ací! com t'has enterat de tot açò? Si tu ets de la gav amunt valencia de BLABENSIA no?
jaja Quines Normes del PIUG? les establertes per els monarques després de la batalla d'almança? Aquelles que imposaren a la teua familia després de una guerra robant-los la dignitat, a vida, la terra, la pau i la llibertat?
Bo si tu vols defendre unes "Normes" així, doncs molt bé! jo t'aplaudixc, i et done la rao! Perque a la gent en problemes hi ha que ajudar-los i motivarlos!
Vixca la Terra! //*//

Gent en problemes? Jajaja, ya tardaves en faltar-me, pareix que es lo unic que saps fer, ya que no es la primera vegá que meu faltes, pero ya veus, me dones igual i continue esperan-te, que heu sapigues.
Per cert, "a la gent en problemes hi ha que ajudar-los i motivarlos" efectivament, es lo que feu vosatros, vos motiveu imaginant-vos paisos que no existixen, ni existiran, pero res, si sou feliços aixina..
71

bo PATRICIA que xiqueta més simpàtica, un dia hem de quedar a xarrar, encara que a la teua cita posa que me estas esperan? esperan a que? Violentes, que sou totes unes violentes...
I per cert, el ultim paragraf no te cap sentit, deuries mirar-te a vore que t'ensenyen per ahi a fer redaccions i cosetes aixi perque, tela marinera...
I si sou gent en problemes, el que pasa esque la classe de problemes que teniu són ben ben ben diferents als nostres, vosaltres voleu una terra oprimida nossaltres no! es ben senzill!
Hay patricia! a vore si te toque un dia d'aquets i se fem unes cervecetes! Un bes! guapa!
//*//

Jajajaja, me causes moltísima gracia. Esperant a que? Te recorde lo que me digueres per privats? Perque yo els tinc, aixina que a vore si se callem que tot lo que dius no te sentit.
Ale vinga, a vore si se vem el dia 16, bonico.
-71-

Ya heu pogut vore l´estil amenaçant, insultant i manipulador del catalanisme més ranci i radical. Aixina se les gasten... aixo és lo que ensenyen als nostres chiquets en les escoles valencianes, en la connivencia de la Generalitat.

LA INCULTURA NAZIONAL-CATALANISTA ES DE UNA DIMENSIÓN ECICLOPEDICA. Estos sólo han leido su "corán" batasuno y lo adoran con una fe digna de lástima. Que lean algo más y verán que ni son el ombligo del mundo, ni el catalán tiene siglo de oro como el valenciano, ni tienen la dignidad histórica de Reino como el de Valencia y que cuando Jaime I conquistó el esplendoroso reino moro de Valencia aquí se hablaba árabe y valenciano entre la población mozárabe. Y que los 300 franceses que vinieron con Jaime I de los condados carolingios de la antigua Marca Hispánica (hoy Cataluña) y que en 1238 pagaban vasallaje al Rey San Luis IX de Francia hablaban un latín occitanizado desestructurado que no tenia ni nombre. Como tampoco eran Cataluña hasta 100 años después y siempre tras la incorporación de los condados franceses a la Corona de Aragon.

Y para defender esta verdad y luchar contra su mentira, tenemos que manifestarnos el 16 de Abril. Y no consentir que nos humillen nunca más.

P.D. Para los sesudos "sabios" del nazional-catalanismo que se creen que todo lo saben, que se lean este enlace (nada sospechoso) de la Wikipedia:

"El Tratado de Corbeil es un acuerdo firmado en Corbeil (actualmente Corbeil-Essonnes en el departamento francés de Essonne, cerca de París) entre Luis IX de Francia y el rey de la Corona de Aragón Jaime I el Conquistador.

El tratado se firmó el 11 de mayo de 1258. El rey francés, como heredero de Carlomagno, renunciaba a los derechos sobre La Marca Hispánica (Condados catalanes). Jaime I renunciaba a la comarca de la Fenolleda y Perapertusés, que incluían los castillos de Puilaurens, Fenollet, Castellfisel, Peyrepertuse y Quéribus (en Francia)".

http://es.wikipedia.org/wiki/Tratado_de_Corbeil

Hem partisc en eixa afirmacio,bua jajajaja,io com a profesor de historia et puc dir que aixo surt de contest de manera grandiosa.

¿Professor d´historia? Si aixo és de veres, yo, que no soc professor de res, vaig a evidenciar el nivell de cultura dels professors que "adoctrinen" als nostres chiquets i jovens en els centres educatius valencians. Si eres professor, has tingut una serie de faltes ortografiques garrafals. Catalanistes que no coneixen la normativa catalana que prediquen... yo si que me partixc.

La frase que has escrit, en la teua normativa és:

EM partisc AMB eixa AFIRMACIÓ (...), JO, com a PROFESSOR D´HISTÒRIA et puc dir que AIXÒ SE´N surt de CONTEXT de manera grandiosa.

(En mayuscules les paraules en faltes ortografiques segons la normativa de l´AVL i l´IEC, que són la mateixa).

Este, valencians, és el nivell de cultura d´un supost mestre d´historia.

Mosatros si que mos podem partir.

pero.. Vosaltres teniu cames? I braços? Perquè cervell no en teniu gens.. Mare meua com està el panorama a la capi xD au a cascarla tots, visca la magdalena, que els castellonencs preferim ser catalans del sud que no pas dels valencianets, que mos doneu fàstig, sempre mirant-vos el melic, com si fóreu el centre del món, àstioo! I que alacant es junte, també xD.

Una mostra més del discurs disparatat i estupit del catalanisme.

Jo sóc de l'IES Montgri i vaig venir a Picassent a aquesta trobada, i la veritat es que ens van acollir molt bé. Aquí els únics que esteu perdent el nord sou vosaltres. No teniu cap excusa millor per dir que us avergonyiu de no parlar castellà, ja ho deia Sak Noel: "La gent està molt boja" però no pensava que arribes a aquest punt de intolerància i racisme en vers al català i el balear. Això ja és ser un indigne, però el més vergonyos és prohivir TV3 pel simple fet que parlen català amb l'excusa del catalanisme perquè les televisions en espanyol no les heu censurat, eehh? o si. I ja per acabar una última cosa, quant el Canal 9 emiteixi una pel.licula en valencià m'aviseu, perquè l'últim cop que el vaig vore les pel.licules eren en castell, i això demostra "un gran esforç per recuperar el valencià", no???
Abans de que deixessin d'emetre a Catalunya. Una altra cosa usdiré, si no volieu vore TV3, quina culpa tenim els catalans que si volem vore "Canal 9"??
Bé que vagi tot molt bé i per hipòcrita jo!!

Nosotros no censuramos nada. Y claro que no censuramos las televisiones en español: somos españoles. ¿A qué santo tendríamos que censurar los canales nacionales?

Si estimamos que C9 no nos representa, ¿qué te voy a contar de TV3, un canal que atenta contra la singularidad e identidad valenciana?

eso a los politicoa a los que estamos pagando sueldos de espsnto a esos a esos

Publicar un comentario

Agraits pels teus comentaris.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More