http://img529.imageshack.us/i/bannersenyera.jpg/

lunes, 16 de noviembre de 2009

La Proposta Bono 10 de la Regidoria de Joventut és insuficient


L´Ajuntament de Picassent, a traves de la seua Regidoria de Joventut, colabora des de 2008 en la movilitat dels estudiants entre 18 i 24 anys que cursen estudis fora de Picassent i utilisen el metro per a desplaçar-se al seu centre d´estudis, aportant previa solicitut i aprovacio, 2 bono-metros al mes.

Des de Coalicio Valenciana de Picassent considerem la proposta del tot insuficient: dos desplaçaments diaris (anada i tornada) per 22 dies laborables al mes, fan necessaris un minim de 4 bono-metros mensuals.

Contrasta, i molt (ya sabeu que este ajuntament és el dels contrastos), la inversio en atres materies, inclus dins de la mateixa regidoria de Joventut - Cultura - Promocio Llingüistica, desorbitada para certes iniciatives (inquiets, concerts, panflets...) sempre, curiosament, en clau catalanista, en la inversio real en materia de joventut: els bono-metros racionats és un bon eixemple del caracter social, de promocio de la igualtat d´oportunitats i del bon aprofitament dels recursos economics municipals en millorar les condicions de la joventut picassentina.

Com a alternativa d´operativa en este sentit, proponem al sr. regidor de cultura i joventut i a la sra. alcaldessaque reduïxquen l´assignacio economica en determinades materies que considerem del tot sectaries i poc plurals, i no escatimen en millorar la Proposta Bono 10 a 4 bono-metros al mes.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Agraits pels teus comentaris.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More