http://img529.imageshack.us/i/bannersenyera.jpg/

lunes, 23 de noviembre de 2009

Coalicio Valenciana Picassent insta a l´ajuntament a solucionar problemes de circulacio en la zona Diputacio - Comunitat Valenciana - Generalitat



En peticio al ple de l´ajuntament, el Consell Local de Coalicio Valenciana demanarà que es solucionen els problemes de circulacio i aparcament en els carrers Comunitat Valenciana, Diputacio i Generalitat Valenciana.

En els tres casos, els vehiculs circulen lliurement en abdos sentits, donat que la senyalisacio vial al respecte de les direccions del carrers és inexistent, generant un total caos en l´entrada i eixida al carrer Palleter, principal via d´acces als residents d´esta zona.

Coalicio Valenciana de Picassent propon que els carrers Generalitat Valenciana i Comunitat Valenciana siguen senyalisats en acces unic des del carrer Palleter hasda el carrer Diputacio, quedant com a eixida necessaria exclusivament el carrer de l´Estacio. Aplicant esta proposta, el problema del carrer Diputacio en el seu tram entre Comunitat Valenciana i Generalitat valenciana quedaria subsanat, i els embuts de vehiculs que entren i eixen des de i hasda el carrer Palleter quedarien resolts.

Aprofitem tambe per a demanar que la prolongacio del carrer Comunitat Valenciana que empalma en la nova zona del Parc de la Canyà Guaita siga asfaltat i habilitat per a la circulacio de una vegada per totes (foto 1). No és de rebut tindre el poble partit en dos per uns misers 25 metres de solar. Com tampoc ho és el fet d´haver ficat parches temporals omplint els clots del descampat en asfalt a modo de remendons (foto 2). Lo que hi ha que fer és asfaltar el tros com toca, fer aceres i posar iluminacio.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Agraits pels teus comentaris.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More