http://img529.imageshack.us/i/bannersenyera.jpg/

lunes, 23 de noviembre de 2009

El descampat de la plaça Europa - Compositor Alberto Muñoz Bobi, motiu de discordia


Fonts de varies comunitats de veïns de la rodalia de plaça Europa (rotonda de Consum), i carrers Mestre Ramirez, Ball de Bastonots, Compositor Alberto Muñoz Bobi mos han fet arribar el malestar que els provoca que en els ultims 3 anys, tots els events festius de Picassent siguen celebrats en el mateix lloc: el solar central de plaça Europa - Compositor.

Plaça de bous, disco-movils, concerts, ciclo-cross, castells de focs artificials, circs, parking improvisat d´events deportius, carreres de joies... tot ha sigut traslladat des de les seues ubicacions originals al mateix lloc.

El problema no és, segons els veïns de la zona, un atre que les molesties derivades de tots estos actes: musica hasda altes hores de la matinada, ensaigs i proves de so en les hores del migdia o de bon mati quan la gent encara descansa, carrers tallats per la Policia Local, que els impedix accedir a les seues vivendes i garaigs, les funcions del circ o les males olors derivades de les deposicions de cavalls i bous.

Des del Consell Local de Coalicio Valenciana pensem que alguns d´estos actes poden celebrar-se en llocs a on la molestia pot ser minima, i que és just repartir els actes entre diferents zones del poble, i no sempre celebrar-ho tot en el mateix lloc. Per tot aço, demanem sentit comu i no carregar sempre als mateixos veïns en les molesties dels actes festius de Picassent.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Agraits pels teus comentaris.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More