http://img529.imageshack.us/i/bannersenyera.jpg/

lunes, 30 de noviembre de 2009

Finalisa l´inquiet, ¿per a sempre?

El dissapte passat finalisà la 5º edicio (i tal vegada, última) de l´inquiet, el festival de cine en catala que es celebra en Picassent, gracies als favors economics i dotacionals del nostre ajuntament i la concejalia de "cultura".

El valencianisme i les actituts de rebuig, més o manco silencioses, o més o manco reivindicatives, de la ciutadania de Picassent, obliguen ara a l´equip de govern a plantejarse la conveniencia de celebrar atra edicio d´este festival en Picassent, i de seguir molestant a uns ciutadans que no volen que la seua poblacio siga un referent del pancatalanisme ni que les arques municipals siguen saquejades per a estes activitats de tan poc interes i calat entre els picassentins.

Ha quedat demostrat, una vegada més, que el pancatalanisme local és sabedor de que les seues activitats no són aprovades per la poblacio: ¿per qué si no el dissapte es varen protegir de nou en fortes medides de seguritat? ¿Per quin motiu enviaren el divendres un mail i un sms massius convocant a assistir a l´última proyeccio del festival? 14 persones assistiren a esta proyeccio: eixe és el balanç final que podem fer d´un acte del qual els seus organisadors saben a ciencia certa que per a les pràctiques catalanistes no existix ni existira mai la normalitat en este poble.

Com a anotacio final, volem donar un mensage a la ciutadania: no consintam mai més que un partit antivalencià com el Bloc (partit catalaniste auspiciat en son dia per la CiU de Jordi Pujol) tinga la clau i la capacitat d´esclavisar i sometre a les seues voluntats a tot un ajuntament valencià com hauria de ser el de Picassent. Reflexionem tots sobre aço, estem a un any i mig de les proximes eleccions municipals.


0 comentarios:

Publicar un comentario

Agraits pels teus comentaris.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More