http://img529.imageshack.us/i/bannersenyera.jpg/

miércoles, 13 de abril de 2011

Coalicio Valenciana: el referent del valencianisme en Picassent



Coalicio Valenciana es presenta davant estes eleccions com a unica opcio aglutinadora del valencianisme, despres de la progressiva integracio de persones individuals i Consells Locals sancers d´Unio Valenciana en la nostra organisacio i en les nostres llistes electorals.

Des de ya fa algun temps, el valencianisme en Picassent renaix en més força que mai, i ho fem conjugant a la perfeccio l´experiencia dels valencianistes més veterans de la poblacio en l´espenta i les ganes de treballar i formacio de les novelles generacions.

L´extincio definitiva de la marca d´Unio Valenciana mos deixa un panorama clarificador i ilusionant alhora. Atres pretendran usurpar el nostre discurs en clau valenciana, d´estricta obediencia als interessos del valencians, i de plena defensa de les nostres genuines senyes d´identitat. Pero la realitat no és atra que la que volem presentar davant vosatros: valencianisme és Coalicio, i Coalicio és valencianisme.

En politica, com en quansevol atra empresa humana, lo important es tindre rao. Que els demes mos la donen es a soles qüestio de temps. Deixem que atres es dediquen a guanyar temps al temps. Mosatros mos entregarem en constancia i entusiasme a omplir el temps de rao. De rao i dignitat valencianista.

I en Isaac, Fernando, Josep, Cristina, Maria, Salva, Nacho, César, Estela, Monica... tindreu garantisat un futur municipal ple de vocacio de servici, honradea, capacitat de treball, valors i valencianisme.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Agraits pels teus comentaris.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More