http://img529.imageshack.us/i/bannersenyera.jpg/

sábado, 19 de febrero de 2011

Hui, els valencians som un poc més lliures: ¡Adeu, TV3!

Ahir 17 de febrer, es decretà el tancament, esperem que definitiu, dels repetidors de TV3 en territori valencià. Els valencians per tant, hui estem d´enhorabona: esta historica reivindicacio del valencianisme s´ha vist, per fi, 28 anys més tart, consumada.

Com és normal, tant PSPV-PSOE (els que propiciaren l´instalacio dels repetidors en 1983) com Bloc, hui estan que bramen: ya no tenen del seu costat eixa font de catalanisacio que tant de recolç, ideologic, cultural i inclus economic (TV3 patrocinava l´Inquiet en Picassent, sense anar més llunt) els donava el canal autonomic catala.

I, si be sabem que el PP valencià no ha ordenat la clausura dels repetidors per pur eixercici de valenciania, sino més be com a mida de pressio contra el Ministeri d´Industria per a rebre el 3º multiplex de TDT (fem honor a la veritat), lo important, per a mosatros, és que el nacionalisme catala ha donat un pas arrere en el seu proces de catalanisacio i expansionisme en territori valencià, i que l´entitat filocatalanista ACPV, promotora dels repetidors, haura de pagar una multa de vora 700.000 euros, cantitat que aufega les seues finances i, a bon segur, l´aboque a l´extincio definitiva.

Pero la lluita contra el fascisme catalaniste no acaba aci... aço és un chicotet pas. encara mos queden dos grans tumors per extirpar: l´AVL, academia que creà el PP valencià per a oficilisar el catala en la Comunitat Valenciana, i Escola Valenciana, atra de les branques del catalanisme més radical i excluyent, que treballa a nivell escolar i docent per a introduir les doctrines catalanistes en els més chicotets.

El recolç social i politic a Coalicio Valenciana, sera un bon acelerador i punt d´inflexio del proces de descatalanisacio a tots els nivells que esta societat necessita i que el PP valencià no acaba mai d´encetar, sino tot lo contrari. I esperem arribar a conseguir el nostre fi en la vostra confiança electoral.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Agraits pels teus comentaris.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More