http://img529.imageshack.us/i/bannersenyera.jpg/

sábado, 12 de febrero de 2011

Els socialistes valencians, recolçant el catalanisme d´Escola Valenciana

El PSPV recolça plenament les llinies que l´entitat radical Escola Valenciana li marca: un model d´inmersio llingüistica en catala. Jorge Alarte, candidat socialiste a la Generalitat (en permis de Leire Pajín), s´ha reunit recentment en directius d´Escola Valenciana i s´ha compromes en ells a fomentar el seu model educatiu. Al nostre entendre, un model educatiu provincià, generador de fracas escolar, endogamic, i netament catalaniste.


Una vegada més, els socialistes valencians tornen a la càrrega en les seues pràctiques catalanistes, firmant acorts de colaboracio en l´entitat que, junt a Acció Cultural del País Valencià (ACPV), més mal han fet a la llengua i la cultura netament valencianes en els ultims 30 anys.

Escola Valenciana és l´entitat organisadora de les infaustes "trobades" d´escoles en "valencià", cerimonies de confusio en les quals, al més pur estil fasciste, manipulen als escolars valencians introduintlos consignes com "pel nostre valencià, el català de tots", o simbologies antivalencianes com banderes quatribarrades.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Agraits pels teus comentaris.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More