http://img529.imageshack.us/i/bannersenyera.jpg/

miércoles, 1 de diciembre de 2010

Recta final d´any plena d´activitats en Coalicio Valenciana

L´agenda de Coalicio Valenciana este mes de decembre per a les persones que formem Coalicio Valenciana de Picassent ve plena de treball i actes, els quals volem compartir en vosatros i als quals volem convidarvos a assistir i compartir en mosatros:

Dijous dia 2 de decembre

Gala Homenage a la Llengua Valenciana, organisada per la Fundacio Nou Valencianisme, i en la qual colaboren la Federacio Coordinadora d´Entitats Culturals del Regne de Valencia i el Grup d´Accio Valencianista (GAV). L´acte tindra lloc en l´hotel Valencia Palace, passeig de l´Albereda, 32 de Valencia, a les 20h. Entrada lliure, previa confirmacio al telefon 655 716 663.


Dijous 16 de decembre

Conferencia de Juan Garcia Sentandreu, president foral de Coalicio Valenciana, en el tema "AVL: les claus de l´oficialisacio del catalanisme". La conferencia tindra lloc en la seu del Grup d´Accio valencianista (GAV), carrer Pintor Gisbert, 17 46006 Valencia, Russafa, a les 20h.


Durant tots els dillunsos del mes de decembre, mos trobareu en la nostra seu (Calvari, 50, front a l´Ermita) a partir de les 19,30h i fins que el cos aguante mantenint reunions de treball per a l´elaboracio del programa electoral definitiu i la llista electoral que presentarem a les eleccions locals de maig de 2011, en les quals tenim grans esperançes posades a l´hora de reunificar i revitalisar el vot valencianiste en Picassent, i tindre un paper decissiu en l´ajuntament en una llegislatura municipal que a bon segur va a representar la tornada del valencianisme politic, economic, social i cultural a Picassent.

Ya en giner de 2011, durant la primera quincena, farem la presentacio oficial de la candidatura definitiva de Coalicio Valenciana en Picassent, acte del qual ya vos informarem en moment i forma, i al qual tindrem el plaer de convidar a tots els veins, amics, afiliats, simpatisants i mijos de comunicacio locals i comarcals que vullgau coneixer de primera mà esta important acontenyiment per a mosatros i per a Picassent.

I el dia 29 de giner, Coalicio Valenciana celebrarà el seu VII Congres Foral, moment en el qual es presentaran totes les candidatures, tant locals com autonomiques, es renovarà la presidencia del partit i s´expodran totes aquelles ponencies d´afiliats i carrecs organics que aixina ho desigen fer per a implementar una campanya electoral que, en total seguritat, mos va a portar a alcançar uns resultats que milloraran sustancialment els obtinguts en 2007.


Una vegada més, volem manifestar la nostra voluntat de partit obert, dinamic, participatiu, ple d´idees i gent treballadora i compromesa en Picassent, en Valencia i en Espanya. I volem compartir tot aixo en vosatros. ¡Atreviuvos a canviar i vingau a Coalicio, el partit dels valencians que defen els nostres interessos!

Consell Local de Coalicio Valenciana de Picassent

0 comentarios:

Publicar un comentario

Agraits pels teus comentaris.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More