http://img529.imageshack.us/i/bannersenyera.jpg/

viernes, 2 de octubre de 2009

EL GAV CONVIDA A TOTS ELS VALENCIANS A ACODIR EL PROXIM 9 D'OCTUBRE PER LA VESPRADA (18h) AL PARTERRE DE LA CIUTAT DE VALENCIA


El proxim 9 D'octubre a les 18h el GRUP D'ACCIO VALENCIANISTA ha organisat en El Parterre del Cap i Casal del Regne de Valencia, un homenage a tots aquells patriotes que durant els anys 70 i 80 varen protagonisar una de les mes brillants pagines del valencianisme modern. Un mereixcut reconeiximent als heroes de la “Batalla de Valencia”, aquells “palleters” i aquelles “ties maries” que durant mes de 12 anys se reuniren de manera quasi ininterrompuda dumenge darrere de dumenge en “La Festa del Parterre”.

Ara, 19 anys despres de que se celebrara l'ultim “Dumenge del Parterre”, el GAV vol tornar a montar una d'aquelles autentiques festes de la valenciania. En El Parterre, tots els dumenges se juntaven centenars de valencianistes per a parlar de lo que havia ocorregut durant la semana, per a conseguir l'ultim nº de SOM, per a fruir en lo millor del folclor valencia (balls, cants, poesia...), i per a escoltar als més destacats oradors del valencianisme: Ubieto, Amparo Cabanes, Giner Boira, el pare Guinot, Ferrando Badia, Gil Lazaro, Manolo Zarzo, Pascual Martin Villalba, Gonzalez Lizondo, Juan Gª Sentandreu.... tots ells passaren per l'entarimat del GAV. Sense poder oblidar que moltes, per no dir totes, de les accions mes sonades del moment se organisaren a l'ombra de l'estatua de Jaume I en un dumenge qualsevol d'aquells.

Per a esta ocasio tan especial anem a contar en un bon grapat dels artistes que se donaren a coneixer en “Els Dumenges de El Parterre”, aixina com en destacats oradors del moviment valencianista. En definitiva lo que el GAV vol fer, junt a tots els valencianistes de cor que vullguen acompanyar-mos, és un acte de valencianisme pur, sa i inoblidable, al voltant de lo que va ser i significar per a varies generacions de valencianistes la “Festa del Parterre”. Al mateix temps aprofitarem per a celebrar tots junts el 32 aniversari del GAV (que se complix el proxim 7 d'Octubre) i impedirem en la nostra presencia, que la manifestacio catalanista del 9 d'Octubre per la vesprada finalise als peus de l'estatua de Jaume I, (tal i com venien tenint la mala costum de fer els amics d'Eliseu Climent durant els ultims anys)

Des d'el GAV estem convençuts de que son moltes i de pes les raons per a que este 9 d'Octubre, i com a complement perfecte als actes del matí, mos junten tos a les 18h. en El Parterre del Cap i Casal a fruir del valencianisem en estat pur. Per lo que volem despedir este comunicat en un fort: ¡MOS VEGEM EL 9 D'OCTUBRE!

0 comentarios:

Publicar un comentario

Agraits pels teus comentaris.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More