http://img529.imageshack.us/i/bannersenyera.jpg/

jueves, 24 de septiembre de 2009

Més catalanisme en la Casa de la Cultura... ¿hasda quan?


¿Volies caldo? Puix pren, dos taçes. No ha tingut enguany prou encara Artur Hernández, concejal de "cultura" pel Bloc, en actuacions de Xavi Castillo per partida doble, recital de Raimon, i en preparar-mos una nova edicio del festival de cine en catala Inquiet. Entre tant event de pambtumaca, ara tenim un fi de semana ple d´actuacions pro-catalanistes, del 24 al 27 de setembre en la Casa de la ¿Cultura?. Aixo si: sempre en el beneplacit de l´equip de govern socialista encapçalat per ConSHa García.

Dolç Tab Project: basicament és un grup de jazz, pero afegix la dolçaina ad este estil musical. La fusio d´estils i instruments deu ser, sincerament, espectacular. La llàstima és l´afinitat del grup en el pancatalanisme. No debades, els ha contractat l´Ajuntament de Picassent, que es dedica a donar de minjar a qualsevol agrupacio o "artiste" que es dedique a propagar la mentira catalanista dominant.

Dani Miquel, el "cantacançons": un atre element pro-catalaniste. S´autodefinix com a "alquimista musical", pero la seua activitat "cultural" va un poc més llunt: la seua web està manifestament redactada en CATALA.

La Romàntica del Saladar: Agrupacio musical folklorica de la comarca de La Marina, en el "país valencià", amenisadora de moltes Trobades d´Escoles en "Valencià", organisades per la catalanista entitat Escola Valenciana.

Va de Cant: Entre els seus insignes components, tenim al inclit Pep el Botifarra, del qual ya hem parlat en atres ocassions: defensor de la cultura musical compartida en tots els territoris de "parla catalana", el seu mercat musical es desenrolla principalment en terres catalanes.

Esta utilisacio sectaria i partidista dels presuposts publics de l´ajuntament ya escomença a ser molesta... Existix moltissima més "cultura" més alla del catalanisme i els personages que viuen apessebrats baix la seua ala. I, sincerament, des de Coalicio Valenciana de Picassent, volem reivindicar per a Picassent un nou concepte de "cultura", més obert, més plural i més adaptat al gust majoritari de tota la poblacio.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Agraits pels teus comentaris.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More