http://img529.imageshack.us/i/bannersenyera.jpg/

sábado, 7 de marzo de 2009

CV Picassent fa entrega de les cistelles d´aliments i la roba replegada a la Casa de la Caritat i a Cáritas


Este mati (7 de març), una representacio de les Joventuts del Consell Local de Coalicio Valenciana de Picassent ha fet entrega de tota la recaptacio d´aliments i roba replegats en la campanya "Solidaritat en la Casa de la Caritat de Valencia, la ONG del poble valencià".


La campanya de recollida d´aliments i roba escomençà fa ara exactament un mes. En este temps hem pogut contar en el recolç, la solidaritat i la colaboracio de molts veïns de Picassent i poblacions properes, dels membres d´este Consell Local i familiars, i de ciutadans anonims que, contactant en mosatros a traves de foros com http://www.valenciafreedom.com han decidit contribuïr a la causa de les moltissimes families valencianes que, a causa d´este terrible recessio economica que patim, s´han vist abocades a viure de la caritat i la beneficencia.


Agraïm puix tota la colaboracio oferida per tots aquells ciutadans que han respost a la crida d´este Consell Local de Coalicio Valenciana, i vos animem a participar activament en proximes campanyes que anem a orquestar ad este efecte.


El valencianisme, com a moviment social, politic, cultural i economic, no fa oïts sorts a les cridades d´emergencia del nostre poble, i, una vegada més, hem demostrat, com sempre hem fet i farem, que estem vius, actius i receptius a les necessitats del poble al qual tenim vocacio de representar a tots els nivells.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Agraits pels teus comentaris.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More