http://img529.imageshack.us/i/bannersenyera.jpg/

lunes, 1 de diciembre de 2008

Balanç d´una nova edicio de l´Inquiet

Despus ahir es clausurà la 4º edicio de Inquiet, el festival de cine en catala auspiciat per l´Ajuntament de Picassent a traves de la regiduria de cultura regentada pel Bloc.
El balanç final que podem fer és que, un any més, l´ajuntament ha despilfarrat diners de tots els picassentins, tan necessaris per a acometre atres proyectes pendents i de molta més utilitat real per a la poblacio,i més en temps de recessio com els que patim. I un any més, el festival catalaniste de cine ha passat sense pena ni gloria, sense despertar interes entre els veins de Picassent en molts casos, i, si de cas, alguna que atra reaccio adversa i de rebuig a la seua celebracio.

Traslladem a la opinio pùblica, una vegada més, la disensio manifesta de molts veins de Picassent, de tota condicio i edat, especialment de les families dels escolars del nostre poble, conduïts sense alternativa a les proyeccions catalanistes de l´Inquiet, en la finalitat unica d´unflar les infimes cifres d´assistencia a esta infausta celebracio, i en la clara intencionalitat de transmetre subliminalment el mensage pancatalaniste a les noves generacions de valencians, per a fer-ho anidar en les tendres i facilment manipulables ments dels chiquets i jovens.

Esperem en breu que l´Ajuntament faça pùbliques les dades reals d´assistencia, el balanç economic real del festival, i, com no, el procediment seguit per a dessignar als autors de l´infografia i promocio publicitaria del festival, aixina com les cantitats desembossades per estos conceptes.

Tambe volem manifestar el nostre agraïment a les JJGAV de l´Horta Sur, la Ribera i Valencia que organisaren la concentracio pacifica de rebuig a l´Inquiet, recolçant aixinaa les JJCV i als picassentins que decidiren per motu propi fer acte de presencia en la Casa de la Cultura per a emetre el seu mensage de rebuig a este deplorable, innecessari i costos acte de pancatalanisme. Gracies a tots.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Agraits pels teus comentaris.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More