http://img529.imageshack.us/i/bannersenyera.jpg/

miércoles, 5 de noviembre de 2008

Elements catalanistes hackejen HortaValencia.com


Hui, fa nou dies que un personage (al qual ya tenim localisat i del qual coneixem la seua relacio familiar i politica en membres d´un partit dels que tenen representacio en Picassent) es registrà en el foro valencianiste HortaValencia.com per a hackejarlo i ferlo desapareixer. Dit foro feia les funcions de comunicacio d´este Consell Local de CV en Picassent, aixina com de la seccio local del GAV.


La denuncia ya està ficada en la Guardia Civil de Picassent, que mos ha ates molt amablement i mos ha facilitat un contacte en la Unitat de Delits Telematics, el qual mos ha comunicat fa poc que les pesquises policials, encara que siguen lentes, van avant, i l´accio d´este element no va a quedarse en res.

Pero, a banda de les accions legals que hem pres, entenem que, certament, per este gest de rabia, este atac a la llibertat d´expressio, esta censura forçada al mensage valencianiste, este acte totalitari, insultant i despotic, este intent de silenciarmos, mos tenim que plantejar certes reflexions, les quals ara exponem aci:

* L´intent de silenciarmos i ningunejarmos no mos va a fer parar en la difusio del mensage valencianiste i en la lluita contra el cancer social que representa el catalanisme en el nostre territori, i en concret, en el nostre poble.

* La presencia de CV en Picassent és, per lo vist, cada vegada més molesta per a cert sector d´escasa representacio politica en els nostres ajuntaments i institucions. La por que els assola pel perill real que representa per a d´ells l´existencia d´un partit com CV, que denuncia constantment les seues tropelies catalanistes i trasmet un mensage prou més acorde en el sentir popular de la societat valenciana, els fa cometre una vegada darrere atra actes i agressions com la que hem patit estos dies en Picassent, fent desapareixer un foro de comunicacio que escomençava a ser referent valencianiste no sol en Picassent, sino tambe a nivell comarcal, i el qual atesorava ya una gran cantitat de llectors a diari i més de 50 usuaris actius.

Aço mos conduïx a portar a terme una nova iniciativa digital, com és la creacio d´una uep-blog conjuntament en un nou foro de comunicacio, per a intensificar si cap la presencia del Consell Local de Coalicio Valenciana de Picassent en internet, i seguir transmetent el nostre mensage valencianiste en més força i presencia que mai. Junt ad esta iniciativa digital, afegim tambe la inminent publicacio d´un nou bolleti de comunicacio "Tots A Una Veu", ara en edicio semestral (de moment), el qual apareixerà en els bussons dels nostres veïns en proxims dies o semanes.

NO MOS FAREU CALLAR NI DESAPAREIXER. SEGUIM VIGILANT ELS VOSTRES ACTES D´AGRESSIO I ATACS A LA IDENTITAT VALENCIANA.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Agraits pels teus comentaris.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More