http://img529.imageshack.us/i/bannersenyera.jpg/

lunes, 21 de diciembre de 2009

Cronica d´una "unio" que mai es donà: CV - UV.

Era giner de 2006, estavem a manco d´un any i mig de les eleccions municipals i autonomiques de 2007. El nostre president foral, Juan Garcia Sentandreu, envià un escrit al llavors president d´UV, sr. Ballester, en acusament de rebut i davant un notari, en el qual oferia a UV les bases i propostes inicials per a un pacte de concurrencia en comu a les eleccions de 2007:



Image Hosted by CoalicioValenciana
By CVPicassent at 2009-12-21

El sr. Ballester MAI va respondre a la oferta de CV. Posteriorment, el sr. Ballester deixà la presidencia d´UV al sr. José Manuel Miralles.

En tota la voluntat d´unitat, Juan Garcia convocà al nou president d´UV, junt al llavors president d´ONV, Carles Chovi, a una reunio en
la qual tornà a posar un chec en blanc damunt la taula per tal d´aconseguir la concurrencia conjunta de tot el valencianisme als comicis de 2007.
El sr. Chovi s´autodescartà, alegant que el futur d´ONV era el Bloc. El sr. Miralles, president d´UV, digue NO, a pesar del chec en blanc.


MIRALLES (UV) "NO ES EL MOMENTO DE ALIARSE CON CV":

SENTANDREU: "LE HAGO LA OFERTA A MIRALLES DE IR JUNTOS EN LAS CONDICIONES QUE ELLOS QUIERAN": http://www.elpalleter.com/actualitat/politica/noticies/2007/vh261107-2.html

LA UNIDAD DEL VALENCIANISMO SIN TRAMPA NI CARTÓN: DEBATE EN TELEVISIÓN MIRALLES-CHOVI-SENTANDREU


Ara, en decembre de 2009, 3 anys despres de les eleccions autonomiques, en les quals ONV trague 2.500 vots,
UV 14.000 (i 8.000 més els ecopacifistes i lliberals en Alacant), i CV 23.000 vots, apareix de nou el fantasma
d´eixa "unio del valencianisme" que mai es donà, esta vegada per veu de Fernando Giner (PP i ex-UV): "Hay una asignatura pendiente en reivindicar los signos de identidad valencianos'. L´alcalde de Vallada y diputat autonomic del PP, Fernando Giner, no desaprofita ocasio per a mostrarse com el referent del sector valencianiste del PP. Junt ad ell, apareixen en esta reivindicacio, construida al voltant d´una taula nomenada "per la dignitat valenciana" i presentada recentment en la seu de Lo Rat Penat, el sr. Enric Esteve, actual president de Lo Rat Penat, ex-membre d´UV i hui en dia membre del PP, i el sr. Fernando Millán.

Com a introductor de l´acte, el multimilitant i conspicu conspirador de totes les causes, l´ex socialiste Fernando Millán, que presentà a Fernando Giner com el referent aglutinador de la unitat del valencianisme, Millán, com en son dia va presentar tambe a Juan Garcia Sentandreu. El sr. Millán seguix buscant acomodo en la politica i participa ara tambe com a interlocutor d´este nou amago de Fernando Giner que, com ya ha fet en anteriors ocasions, utilisa l´estructura i nom valencianiste de la centenaria Lo Rat Penat per a posicionarse dins del PP.

El President de Lo Rat Penat, Enrique Esteve, atre trànsfuga d´Unio Valenciana a la soca del PP i que ocupà multitut de carrecs a l´ombra del Zaplanisme en Canal 9 i en les empreses de la Diputacio de Valencia, és la tercera peça d´este engranage per a atrapar a incautos y seduïr a despechats.

Sirva, pues, esta nota como advertencia para los buenos de corazón para que conozcan que son instrumento de una burda y repetida jugada cada vez que hay movimientos de sillas y listas en el PP. Y para los viajantes de partidos, exigentes de cargos y expertos de la crítica y de la difamación, simplemente que sepan que volverán a ser víctimas de su propio pecado y que cuando Giner y Esteve estén recolocados, una vez más, en el PP, y adviertan que han sido víctimas del timo de la estampita, deberán de volver a empezar, que es lo suyo, siempre empezando pese a su ya avanzada edad.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Agraits pels teus comentaris.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More