http://img529.imageshack.us/i/bannersenyera.jpg/

lunes, 8 de junio de 2009

Els resultats electorals del catalanisme en Picassent: 130 vots


Sense contar els resultats dels 2 grans partits nacionals, encara que siga un fet a destacar la debacle electoral del PSOE, que ha perdut clarament les eleccions europees tambe en Picassent, anem a fer balanç dels resultats dels partits manifestament catalanistes: Bloc i ERPV. 130 vots en comu, 102 i 28 respectivament.


El Bloc repetix resultats respecte de les europees de 2004, 102 vots, encara que en percentage passa a perdre del 1,60% al 1,32% dels vots picassentins.


Pijor és l´image donada per ERPV, la sucursal d´ERC, el partit de Carod: del 0,96% en 61 vots de 2004, passa a uns raquitics 28 vots, que representen el 0,36% dels vots picassentins.


En lo concernient al Bloc, soci del PSPV en el nostre ajuntament, es fa patent que és un partit que desencanta, cada vegada més als electors del poble, cansats i avorrits del sectarisme practicat per l´unic edil que tenen, dels festivals de cine catalanistes, dels concursos lliteraris en catala, dels concerts grupusculars i de la pseudo-cultura adoctrinadora que desenrollen des de La Torta i la Casa de la Cultura.


La prova de tot aço és que nomes 102 picassentins (el ,32%) han elegit l´opcio del Bloc per a representar-los en Europa. És un fet prou indicatiu de les simpaties que desperta el catalanisme entre els nostres veïns.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Agraits pels teus comentaris.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More