http://img529.imageshack.us/i/bannersenyera.jpg/

sábado, 7 de febrero de 2009

Campanya solidaria JJCV + Casa Caritat de Valencia


Des de les JJCV de Picassent y el Consell Local de CV de Picassent, anem a contribuïr decididament aportant diners, roba i/o aliments a la CASA DE LA CARITAT, la ONG del poble valencià. En els temps de recessio que estem patint, moltes families i persones excluides patixen la desgracia de vore´s sense treball ni recursos per a poder afrontar esta situacio. Posem el nostre granet d´arena per a paliar esta greu situacio i ajudar a estes families que han caigut en desgracia per culpa d´esta horrible situacio economica a la qual mos enfrontem.


El valencianisme, com a moviment social i implicat, NO DEU ESTAR DE BRAÇOS CREUATS davant esta situacio. COLABOREM TOTS, I COLABOREM YA. La campanya consistix en replegar fons, roba i/o aliments durant 1 mes, des del 7 de febrer al 7 de març, dia en el qual mos desplaçarem a la seu de la Casa de la Caritat de Valencia per a fer entrega de tot lo replegat durant la campanya.


La replegà de fons, roba i aliments la farem durant tot el mes en la nostra seu local de Picassent els divendres per la vesprada i nit, no descartant la posibilitat de desplaçar-mos a poblacions properes si el donant no està en disposicio de vindre a visitar-mos i portar lo que vullga donar.


El valencianisme, com a moviment social i implicat, NO DEU ESTAR DE BRAÇOS CREUATS davant esta situacio de exclusio que som conscients que estan patint moltes families valencianes a causa de la recesio economica, families que se veuen abocades al paro i a la caritat per a poder subsistir en estos temps tan durs que mos ha tocat viure. Puix be, Posem el nostre granet d´arena. Contem en tots vosatros.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Agraits pels teus comentaris.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More