http://img529.imageshack.us/i/bannersenyera.jpg/

viernes, 14 de agosto de 2009

Inagurem domini www.coaliciopicassent.com


Dins de la campanya de difusio i promocio del partit i del ideari valencianiste que estem desenrollant a nivell comarcal, donem un pas més, esta vegada des de Picassent, adquirint un domini .com per a la nostra uep de noticies i comunicacions:


Tambe podeu trobar-mos des de fa uns messos en FaceBook, a on més de 100 persones ya seguixen les evolucions, noticies i comunicacions d´este Consell Local:


No podem oblidar recordar-vos que tenim un canal de video en YouTube, a on regularment penjem videos d´informacio general:


A partir de setembre, acabant d´haver sentat les bases de treball i activitats en la reunio comarcal celebrada en juliol, CV Picassent tornarà en intensitat, tenacitat i esperit de liderage a l´activitat normal. Servixca puix esta informacio com a mostra de voluntat i intencions.

Bona recta final d´estiu a tots i totes... No oblideu visitar regularment la nostra nova uep, i fer-vos amics nostres en FaceBook per a seguir més de prop les evolucions del valencianisme en Picassent.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Agraits pels teus comentaris.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More